Keukens
met karakter

Afbeelding van Keukens

Keukens op maat
is waar het om gaat

Elke keuken die wij ontwerpen is een keuken van topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring in de keukenbranche en de wereld van het topdesign zorgt ervoor dat wij telkens degelijkheid, esthetiek en functionaliteit afleveren.

Van een eerste gesprek tot de plaatsing van je keuken, wij zetten je dromen om in werkelijkheid. Luchtig en speels of karaktervol en elegant, samen gaan we op zoek naar hét ultieme ontwerp voor jou. We zorgen dat alles functioneel goed in elkaar zit zodat elk gezinslid zich goed voelt in de keuken. Design en functionaliteit gaan hier steeds hand in hand.

Kom gerust snuisteren in onze toonzaal, een eerste stap richting een fijne samenwerking.

Indien gewenst kan je ook voor de totale renovatie of verbouwing van je keukenruimte bij Apart keukens terecht. Hiervoor wordt er samengewerkt met vakmensen in onder aanneming die afbraakwerk, leidingwerk, tegelplaatsing enz. vakkundig uitvoeren. Vakmanschap en kwaliteitsvolle materialen zijn de norm, net als een correcte planning en organisatie onder regie van Apart keukens.

Het ideale verloop bij de aankoop van uw nieuwe keuken
Kort samengevat:

Je bouwt een nieuwe woning:

  • Dan kom je best langs voor een offerte zodra de ruwbouw is gestart.
  • Bestellen doe je best vooraleer de woning onder dak gaat. 

renoveert een bestaande woning:

  • Dan bestelt u best vóór aanvang van de werken.
Namelijk:
  • Bij jouw bestelling ontvang je een gedetailleerd technisch plan voor het aanbrengen van nutsvoorzieningen. Zorg ervoor dat deze tegen de opmeting in orde zijn zodat ze gecontroleerd kunnen worden.
  • De opmeting van de ruimte gebeurt na de bezettingswerken, de vloer hoeft er niet te liggen. Daarna kan alles in productie gaan.
  • Afhankelijk van jouw gekozen uitvoering varieert de levertermijn van 7 tot 12 werkweken.
  • Doorgaans neemt de plaatsing 2 dagen in beslag. Zelfs een stenen werkblad wordt in 95% van de gevallen direct meegeleverd en geplaatst!
Maak een afspraak