APART keukens is een ondertussen gerenommeerd bedrijf met klasse en uitstraling dat wordt geleid door Jan Aertsen. Hij is binnenhuisarchitect en designer van opleiding en staat al meer dan 25 jaar met beide voeten in de wereld van de keukens. Jan en zijn team hebben vele jaren ervaring in de keukenbranche maar ook in de wereld van het topdesign.

Luisteren naar de klant en deze dan topkwaliteit aanbieden voor een uitgekiende prijs is het hoofdmotto bij APART keukens. Elke klant wordt begeleid door één persoon, vanaf de eerste bespreking bij een gezellige koffie tot de 'finishing touch' van de nieuwe keuken. Dus ook het toezicht bij de plaatsing en de administratieve afwikkeling blijft bij APART keukens in één hand. Persoonlijke begeleiding is de grote kracht van APART keukens.

Elke keuken, badkamer of dressing die APART keukens ontwerpt heeft een tijdloze uitstraling en wordt vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dankzij deze creativiteit en doorgedreven service naar de klant toe onderscheiden zij zich in hun branche.

APART keukens kan naast alle standaardwerken ook de meest flexibele oplossing bieden voor minder voor de hand liggende situaties. Zij werken namelijk samen met de beste Belgische vaklui voor aanpassingen bij schilderwerk, tegelplaatsing en leidingwerk. Alles wordt steeds met dezelfde degelijkheid uitgevoerd. 
Voor de apparatuur en uitrusting van elke keuken kan APART keukens een breed gamma topmerken aanbieden.